Menu
naar gezondleven.be
privacyverklaring
Aanmelden
Registreren
Actieplan
Vragenlijsten
Contact
Menu
Actieplan
Vragenlijsten
Contact
Aanmelden
Registreren
terug naar gezondleven.be
privacyverklaring
Hoe gezond is jouw (brood)lunch?
Op hoeveel dagen heb je de voorbije week (= de afgelopen 7 dagen) van de onderstaande voedingsmiddelen gegeten als onderdeel van de (brood)lunch (dus niet als onderdeel van het ontbijt, tussendoortjes of de warme maaltijd). Weet je dat niet meer precies? Probeer er dan de komende week op te letten en doe dan pas de test. Geef een antwoord van 0 tot 7 dagen aan.
volgende
1/16
Hoeveel keer at je zoet beleg zoals chocopasta, hagelslag of speculaaspasta bij de (brood)lunch?
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
2/16
Hoeveel keer at je pasta op basis van noten, zaden of pinda’s?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
3/16
Hoeveel keer at je zoet beleg zoals confituur, stroop of honing?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
4/16
Hoeveel keer at je fruit of fruitmoes?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
5/16
Hoeveel keer at je vleeswaren/charcuterie?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
6/16
Hoeveel keer at je vlees- of vissalades op basis van saus zoals mayonaise?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
7/16
Hoeveel keer at je vis?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
8/16
Hoeveel keer at je vers vlees?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
9/16
Hoeveel keer at je kaas?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
10/16
Hoeveel keer at je eieren?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
11/16
Hoeveel keer at je groente- of kruidenspreads?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
12/16
Hoeveel keer at je extra groenten als aanvulling bij de (brood)lunch zoals rauwkost, gegrilde groenten of groentesoep?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
13/16
Hoeveel keer at je beleg op basis van peulvruchten, mycoproteïne (bv. quorn), seitan, soja?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
14/16
Hoeveel keer at je sauzen?
(meer info)
0
1
2
3
4
5
6
7
volgende
15/16
Voor welke (smeer)vetten kies je het meest bij de (brood)lunch? (1 antwoord mogelijk)
zachte margarine of minarine (smeerbaar bij koelkasttemperatuur)
harde margarine (in blok/wikkel verpakt)
(half)volle boter
kokos- en palmvet
plantaardige olie rijk aan onverzadigde vetzuren zoals olijfolie - notenolie - maisolie - ...
zachte bak- en braadvetten (verpakt in een vlootje of vloeibaar)
ik gebruik geen (smeer)vetten bij de (brood)lunch
volgende
16/16
Voor welke soorten brood en graanproducten kies je het meest?
croissants - koffiekoeken - donuts - worstenbroodjes - ...
volkoren of bruine varianten (boterhammen - broodjes - pistolets - sandwiches - wraps - rijst - pasta - couscous - ...)
witte varianten (boterhammen - broodjes - toastbrood - melkbrood - rozijnenbrood - pistolets - sandwiches - wraps - rijst - pasta - couscous - ...)
volgende